понеділок, 9 квітня 2018 р.


До Міжнародного дня спорту 
на благо розвитку та миру

    6 квітня на шкільному стадіоні комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 35 Вінницької міської ради»  відділенням Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області було проведено спортивний захід у рамках проекту #OlympicLab.
До учнів завітали голова обласного відділення НОКУ, дворазовий срібний олімпійський призер з плавання Павло Хникін, відповідальний секретар відділення Тетяна Шмаль, учасники Олімпіад з легкої атлетики Олена Колісниченко, Михайло Книш, Андрій Ковенко та чемпіон  України зі штовхання ядра  Роман Кокошко. 
    Олена Колесниченко та Михайло Книш запропонували учням зарядку, яку вони зазвичай виконують в тренувальному режимі. Нескладні, але дуже корисні вправи під музичний супровід сподобалися всім учасникам заходу.   















Учні мали можливість поспілкуватися з  вінницькими олімпійцями та бути учасниками майстер-класів, які запропонували їм наші  спортсмени.
      










 Діти з азартом та задоволенням працювали на локаціях. За активну участь у заході усі його учасники отримали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України.





Немає коментарів:

Дописати коментар